La ciutat es carrega de gresca per rebre el nou 2011

Diferents entitats de la ciutat organitzen revetlles per fer de l'entrada al 2011 per als molletans i molletanes. El ball amb el duo Choffers al Mercat Vell o la nit MiT dels Morats i Torrats al pavelló de la Riera Seca són les festes m&eacu

Demà a les 00 hores arribarà l'hora de donar la benvinguda al 2011 i la ciutat de Mollet ja porta dies preparant-se per fer-ho i per celebrar l'entrada d'un nou any.

 

La nit de revetlla començarà a les 00 hores a la plaça Prat de la Riba, que és el lloc triat per les colles de Morats i Torrats per rebre el nou any tot menjant el tradicional raïm de cap d'any al toc de les campanades del campanar de l'Església de Sant Vicenç. Petards, una pluja de confetti i, sobretot, un bon brindis amb cava seran els ingredients bàsics per donar la benvinguda al 2011 de la forma més engrescadora possible.

 

Un cop menjat el raïm i fet el brindis, arriba de començar l'any nou amb bon i peu i quina millor manera de fer-ho que amb una festa. A la ciutat hi ha una gran varietat de possibilitats per celebrar la millor revetlla de cap d'any sense necessitat de desplaçar-se.

 

Per una banda, l'Associació de Balls de Saló de la ciutat organitza una revetlla amb ball al Mercat Vell a partir de la 1 de la matinada. Així, els assistents a aquesta revetlla podran gaudir de música en directe de la mà del Duo Choffers i així gaudir d'una nit de ball i bona música en la millor companyia. Amb l'entrada de 15 euros, els assistents podran gaudir d'una copa de cava, cotilló i ja per rebre el matí amb bon peu, també podran gaudir d'una xocolatada amb melindros per esmorzar. Durant tota la nit, l'establiment molletà comptarà amb un servei de bar.

 

Per la seva banda, les colles de Morats i Torrats organitzen la MiT de Cap d'Any al pavelló municipal d'esports Riera Seca. En aquest sentit, a partir de les 00.30 hores, totes aquelles persones que es vulguin apropar podran gaudir de la música de la mà del DJ Pipo i ballar fins altes hores de la matinada. Així, amb l'entrada de 15 euros, de 16 euros si es compra el mateix dia 1 a la taquilla, els assistents podran gaudir d'una consumició i d'una bossa de cotilló. En aquest sentit, la festa comptarà amb servei de bar i servei de guarda-roba durant tota la nit. I finalment, pels més agosarats, és ja una tradició anar a menjar els primers xurros de l'any al Bar Marfà.

Edicions locals