El nou horari del bus urbà es posarà en marxa el proper 10 de gener

L'Ajuntament de Mollet ha reforçat la línia del bus urbà amb un nou vehicle, cosa que permet augmentar la freqüència de pas

El proper dilluns 10 de gener entrarà en funcionament el tercer vehicle a la línia 1 del bus urbà. L'Ajuntament va anunciar aquesta mesura el passat mes de novembre amb l'objectiu de descongestionar la línia i augmentar la freqüència de pas dels autobusos.

 

Amb aquesta nova mesura, a partir del 10 de gener entrarà en vigor el nou horari, amb un augment significatiu de viatges, sobretot en les hores de més afluència de passatgers.

 

Cal recordar que el passat mes de juliol, la línia 1 del bus urbà ja va ampliar l'horari per cobrir tot el cap de setmana. Per complementar aquesta millora a la línia 1 del bus urbà, l'Ajuntament renovarà els tres vehicles d'autobús al llarg de l'any. Els nous vehicles seran de 10 metres de llargada i gairebé duplicaran la capacitat. A més, es tracta de vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, ja que els accessos al vehicle són més baixos i faciliten la pujada.

 

Edicions locals