La sessió golfa dels Pastorrats retorna als veterans a l’escenari

Un any més tard, els veterans de l'obra tornen a l'escenari per demostrar que encara estan al peu del canó.

Dissabte el teatre municipal de Can Gomà es va preparar per acomiadar l'obra que l'ha estat acompanyant durant totes les vacances de Nadal, els Pastorrats. Aquest cop, però, l'obra va ser una mica diferent del que em pogut trobar als Pastorrats d'aquest Nadal d'enguany.

 

En aquest sentit, els veterans de la Colla dels Torrats que van participar en l'obra de la passada edició dels Pastorrats van preparar una sessió golfa per acomiadar les festes de la forma més divertida possible.

 

Desprès d'un any, en Rovelló i en Lluquet es retroben per reviure la seva aventura que els va portar a enfrontar-se un exèrcit de dimonis, amb la dificultat que, aquest cop, se'ls afegirà una nova generació de dimonis rejovenits encara més dolents que els anteriors. Aconseguiran aquest cop fugir dels entremaliats dimonis i arribar a Betlem?

 

Una obra carregada d'humor que va fer esclatar més d'un cop el teatre Can Gomà amb els riures del públic, en una adaptació del clàssic dels Pastorets carregada de referències a la ciutat de Mollet tant en el decorat com en els diàlegs de l'obra. Una gran forma de dir adéu al Nadal entre somriures.

Edicions locals