El síndic personer demana més civisme i tolerància als ciutadans

Vicenç Vilà presenta la Memòria Anual al plenari de l'Ajuntament de la ciutat.

El síndic personer de Mollet, Vicenç Vilà, va presentar dimecres a la sala de govern de l'Ajuntament la Memòria Anual. Aquest document detalla les actuacions del Síndic durant el 2010, que s'han centrat en escoltar els problemes de la ciutadania. Entre les queixes, l'incivisme es situa en primera posició. També molesten els sorolls d'alguns bars, que han suposat l'obertura d'expedients.

 

L'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va assegurar que "l'incivisme no només es resol amb sancions, sinó que també s'ha d'afrontar amb educació i responsabilitat". Vilà també va aprofitar la reunió per reclamar més igualtat i tolerància. En la mateixa postura es van manifestar els grups polítics, que van agrair el treball del síndic. El regidor de CiU a Mollet, Feliu Guillaumes, va afirmar que "gràcies a vos ens adonem dels problemes que tenim per poder millorar. La seva tasca no és gens fàcil". La regidora ICV-EUiA a Mollet, Noemí Fernández, va reconèixer els mesos de feina: "Sabem que s'ha esforçat molt i ha lluitat per Mollet. Moltes gràcies".

 

D'altra banda, els republicans van aprofitar l'ocasió per expressar el seu malestar pel desenvolupament de la consulta sobiranista del 25-A. Així, el regidor de ERC a Mollet, Oriol López, va criticar que "l'any passat es va vulnerar un dret elemental com és la participació política. A més, es va desfavorir i no es va donar suport a una activitat normal d'una Associació com és Mollet Decideix".

Edicions locals