Les obres de la Tresoreria de la Seguretat Social podrien iniciar-se a finals de febrer

L'adjudicació provisional data del passat 27 de desembre.

 

La Direcció General de la Tresoreria de la Seguretat Social ha adjudicat de manera provisional les obres de construcció de la nova Oficina Integral de la Seguretat Social de Mollet del Vallès. L'adjudicació provisional s'ha fet en data 27 de desembre.

 

Les empreses adjudicatàries són INGES OBRAS Y PROYECTOS, S.L. -PIRAMID FRIO, S.L, constituïdes en una U.T.E. (Unió Temporal d'Empreses). L'import de l'adjudicació és de 4.036.449,42 euros. A finals d'aquest mes de gener l'adjudicació s'elevarà a definitiva i es preveu que les obres puguin començar a finals del proper mes de febrer.

 

Característiques de l'edifici


La nova oficina integral de la Tresoreria de la Seguretat Social es construirà al carrer de Gaietà Ventalló i centralitzarà tots els tràmits de l'Institut Nacional de la Seguretat Social i de la Tresoreria General. La nova oficina integral donarà servei a 12 municipis, una població de més de 150.000 habitants, 4.400 empreses, 50.700 treballadors i uns 23.000 pensionistes. Actualment, aquests tràmits s'han de fer a les oficines que la Tresoreria té a Granollers o Cerdanyola.

 

La futura Oficina de la Seguretat Social de Mollet serà un edifici de planta baixa, 3 plantes superiors i 2 plantes subterrànies (per a arxius i garatges) que tindrà una superfície total de 3.700 metres quadrats (dels quals, 2.400 es destinaran a l'atenció i servei públic). L'originalitat del projecte rau en la construcció d'un jardí vertical en una de les parets de l'edifici (façana vers la baixada de Can Rota) amb l'objectiu d'integrar l'edifici en el seu entorn. També hi haurà un jardí a la part superior de l'edifici, equipat amb sistemes d'eficiència energètica.

Edicions locals