El Mollet finalitza segon la primera volta (1-0)

Un gol de Bauli a la segona meitat dóna els tres punts davant el Farners   Resultats i classificació

Més d'una hora va trigar el Mollet en encarrilar el quart triomf consecutiu ja que el Farners, que va vindre sense cap altre intenció que travar el joc local, va aconseguir durant tot aquest temps confondre a l'equip molletà. En una jugada aïllada, Toni García va rebre un fort cop a la cella que va necessitar punts. Va haver de ser David Bauli, que porta ja vuit gols en aquesta temporada, qui obrís la llauna després que Marc Belles evités complicacions abans del descans.

 

El nerviosisme va fer forat als locals quan el Farners es va decidir tornar a posar a prova a Belles, que va respondre de manera fantàstica amb diverses intervencions de mèrit. Una arribada per l'esquerra va aclarir el panorama per als blanc-i-vermells. El capità Fortuny va progressar fins prop de la línia de fons, on va centrar al punt de penal i David Bauli, amb la dreta, no va perdonar l'1-0. Aquí va quedar fos el Farners, que malgrat tot va tenir una doble ocasió d'empatar per mitjà de Marc i Riki, que inexplicablement van errar en la definició. Amb aquest resultat, els molletans tanquen la primera volta segons a tres punts del líder, el Ripollet.

 

L'entrenador del CF Mollet, Albert García, va analitzar el partit: "Ha estat un encontre molt igualat. Ells han jugat bé, però nosaltres també. Hem estat encertats en una jugada, en un moment puntual, i això ens val la victòria. A més, hem aconseguit mantenir la porteria a cero, que és molt important. Per tot això, estic content". El golejador David Bauli es mostrava ambiciós: "Són tres punts molt importants que ens serveixen per no despenjar-nos del Ripollet. Si continuem així estic convençut que tard o d'hora els atraparem". En la propera jornada, els molletans rebran al Banyoles.

 

Resultats i classificació

Edicions locals