Salvador Ciurana i Mercè Pérez, campions de la XII cursa Sant Vicenç

Més de 850 atletes van participar-hi. Vídeo: Jordi Puyuelo.   Galeria de fotos (Toni Magdalena)

El passat diumenge es va celebrar la tradicional Cursa de Sant Vicenç. La prova enguany va establir rècord de temps amb la marca de 34 minuts i 20 segons de Salvador Ciurana. La pista d'atletisme de Mollet es va omplir d'atletes minuts abans del tret de sortida, que el va fer l'alcalde. Enguany s'ha assolit el rècord de participació, amb més de 850 corredors.

 

El director tècnic del CAM, Rogelio Vega, preveu un altre rècord per l'any vinent: "Probablement siguem 1.000 atletes, però la sortida es farà al carrer, ja que aquí no hi cap tanta gent". El recorregut de deu quilòmetres no va presentar cap incidència. El gironí Salvador Ciurana va finalitzar la cursa primer en la categoria masculina (34'20''). Ciurana va assegurar que "és la primera vegada que faig aquesta cursa. Està molt ben organitzada i m'ha agradat molt. Espero poder tornar l'any vinent". El segon lloc va ser per Pedro López, del CAM (35'12'').

 

El podi el va completar Enric Roig, del CA Tordera (35'27''). En les fèmines, es va imposar Mercè Pérez, de Baseamado.com (42'15''). L'atleta va dir que "en principi és una cursa ràpida perquè vas per la ciutat, però l'última pujada cansa molt. Sabia que hi era i m'he reservat forces per afrontar-la". Un cop acabada la cursa, els atletes van rebre una sessió de massatge. A l'entrega de premis, el president del CAM va entregar un ram de flors a la viuda de Jordi Solé Tura, Teresa Eulàlia Calzada.

Edicions locals