Una visita guiada acomiada l’exposició “Nova avantguarda. Fotografia dels anys 50 i 60”

Aquesta mostra itinerant ha estat de les més visitades del museu

Diumenge va ser l'últim dia al Museu Municipal Joan Abelló de l'exposició itinerant "Nova avantguarda. Fotografia dels anys 50 i 60", que va iniciar el seu recorregut d'itinerància al museu molletà. El Museu va decidir posar el punt i final a aquesta estada amb una visita guiada, també aprofitant el marc de celebració de la Festa Major d'Hivern.

 

Els fotògrafs Josep M. Casademont, al que es volia homenatjar especialment amb aquesta exposició ja que la seva obra no és tan coneguda, Francesc Català-Roca, Leopoldo Pomés, Ricard Terré, Xavier Miserachs, Ramon Masats, Oriol Maspos, Joan Colom i Toni Catany i les seves obres han estat els protagonistes d'aquesta exposició, que ha estat una de les més visitades del museu: "L'exposició ha tingut molta afluència de públic", explica la guia Mar Balltandre, "ha servit per donar a conèixer el museu a gent de forma de la ciutat. La veritat és que ha vingut més gent del que acostuma a venir".

 

"Hem decidit fer la visita aquest última dia d'estada de l'exposició per incentivar a la gent fins a l'últim moment perquè la visiti", afegeix Balltandre. "També l'han visitada moltes escoles i hem fet tallers per a la gent gran per animar-los a visitar-la

Edicions locals