L'ajuntament ofereix allotjament provisional als afectats de l'incendi

Els fets van produïr-se la tarda de dimarts a l'interior d'un immoble del carrer Cristóbal Colón

Quan faltaven deu minuts per les sis de la tarda de dimarts, el cos dels Bombers van rebre l'avís d'un incendi a l'interior d'un immoble al carrer Cristóbal Colón, número 9, de la ciutat.
Segons fonts oficials, dotze dotacions van desplaçar-se al lloc del fets, a més de diverses ambulàncies, tres dotacions de la Policia Municipal de Mollet i diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra.

 

L'incendi va produir-se al principal 4A on hi viu una dona d'entre 40 i 50 anys que va quedar intoxicada per inhalació de fum i va haver de ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Va haver-hi cinc ferits més de pronòstic lleu, entre ells dos agents dels Mossos d'esquadra, que van ser traslladats als hospitals de Mollet i Granollers.

 

Tots van ser donats d'alta entre la nit de dimarts i el matí de dimecres. Respecte la dona afectada, dimecres encara s'estava a l'espera de conèixer informació actualitzada sobre el seu estat.
El cap de Bombers, Manel Bosch, en declaracions a Vallès Visió, ACN i Ràdio Mollet va explicar dimarts al vespre que encara no coneixien les causes de l'incendi "perquè el pis ha quedat molt destruït". El que sí que van poder afirmar els Bombers és que el foc va començar al menjador, la dona hauria marxat cap al safareig deixant tot obert, fet que hauria possibilitat la propagació del foc cap a tot el pis.

 

D'altra banda, Bosch explicava que l'extinció havia estat molt ràpida tot i que el pis estava molt afectat. Immediatament els Bombers van extreure la dona, resguardada al safareig, amb clars símptomes d'inhalació de fum. El cos de Bombers també van extreure a les persones que havien donat l'avís, al pis de dalt que no hauria patit cap desperfecte.

 

El fum generat per l'incendi va provocar el desallotjament d'una vintena de veïns que es trobaven a l'immoble en aquell moment. La Policia Municipal va tallar la circulació del carrers del voltant per afavorir els treballs d'extinció. El foc es va declarar totalment extingit cap a 2/4 de 7 de la tarda.

 

L'alcalde Josep Monràs es va desplaçar fins al lloc dels fets el mateix dimarts a la tarda per comprovar l'estat dels veïns i de l'edifici afectat. Allà mateix va poder comprovar que el foc i el fum han deixat inhabitable el pis on es va originar l'incendi, per la qual cosa l'Ajuntament ha ofert als habitants del domicili afectat la possibilitat d'allotjament provisional, així com l'ajuda necessària. A la tarda de dimecres encara es desconeixine les causes.

Edicions locals