Una exposició de cartells inicia els actes de celebració dels 30 anys de Ràdio Mollet

Dissabte, dia de Sant Vicenç, se celebrarà la Festa de la Ràdio.

Per celebrar el seu 30 aniversari, Ràdio Mollet ha preparat un seguit d'actes que formen part del programa de la Festa Major de Sant Vicenç. L'acte central d'aquest aniversari serà al centre de serveis El Lledoner, dissabte a la tarda, durant el qual es lliuraran els premis Notícia i Micròfon de l'Any, a la notícia més destacada de l'any 2010 a la ciutat i a la persona que ha dut el nom de Mollet més enllà. Abans del lliurament dels premis, la festa començarà a les 6 de la tarda amb l'actuació Màgia i hipnosi, a càrrec del mag molletà Pau Segalés.

 

A l'entorn d'aquesta festa tan assenyalada, l'emissora ha preparat un seguit d'activitats. La primera va ser dimecres a la tarda amb la inauguració d'una exposició de cartells d'altres aniversaris de l'emissora realitzats per artistes i dissenyadors. Aquesta mostra es podrà visitar a El Lledoner fins l'11 de febrer.

 

Una altra activitat serà l'emissió en directe del programa de música disco Don't fear the beat, divendres a partir de les 9 del vespre, al Centre Cívic de Can Pantiquet. El programa celebra els seus 8 anys en antena. A partir de les 11 de la nit, hi haurà sessió de punxa discos en directe.

 

Per últim, el diumenge 23 de gener, es programarà a El Lledoner una sessió de cinefòrum amb pel·lícules dedicades als mitjans de comunicació. Es projectaran el film Dies de ràdio de l'actor i director novaiorquès Woody Allen, a les 6 de la tarda.

 

 

30 anys d'història


El 22 de gener de 1981 naixia l'emissora municipal Ràdio Mollet. La gestió de la ràdio va començar uns mesos abans, quan un grup de radioafeccionats van iniciar algunes emissions de ràdio local des d'un garatge del carrer Saragossa.

 

El dia de Sant Vicenç de 1981, ara fa 30 anys, Ràdio Mollet començava les seves emissions a la sisena planta de l'edifici municipal de Jaume I. Des del mes de novembre de 2009, els estudis de Ràdio Mollet es troben a la primera planta del Centre de Serveis El Lledoner.

 

L'empenta dels fundadors de Ràdio Mollet i el recolzament ciutadà han permès que des de l'any 1981 Mollet tingui un espai al dial, primer al 105 de la FM i després al 96.3. Ininterrompudament des de fa 30 anys, Ràdio Mollet explica a la ciutadania tot el què passa a Mollet gràcies als professionals que en formen part.

 

Edicions locals