Dissabte només obriran els comerços que poden fer-ho en diumenge o festiu

La Regidoria de Comerç recorda la normativa sobre horaris comercials de cara a la festa local de Sant Vicenç.

Aquest dissabte, 22 de gener, és festa local a Mollet, ja que se celebra Sant Vicenç, patró de la ciutat. La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament recorda que, segons la normativa vigent, només poden obrir els establiments que poden fer-ho habitualment en diumenge o festiu.

 

Entre els comerços que podran obrir el proper dissabte, hi ha les anomenades botigues de conveniència i els establiments de venda d'alimentació amb una superfície de venda inferior als 150 m2, els quals poden obrir tots els diumenges i els dies festius, excepte quatre dies l'any (els dies 1 de gener, 1 de maig, 11 de setembre i 25 de desembre) en què han de romandre tancats.

 

També podran obrir aquells establiments que no estan afectats per l'obligació de tancar els festius com els establiment dedicats a la venda de pastisseria, rebosteria, xurreria, pa, plats preparats, flors, plantes, premsa, combustibles i carburants, així com les farmàcies.

 

Per tant, qualsevol altre comerç, ja sigui de roba, basar, alimentació d'un sol àmbit, etc, no podrà romandre obert el proper dissabte 22 de gener.

 

Edicions locals