Albert Insa guanya el premi Sant Vicenç

Ivan Collado i Mireia Bonet també reben el guardó en categoria lliure i millor participant jove respectivament.   Galeria de fotos (Toni Magdalena)

Aquest dijous va tenir lloc al Centre Cultural La Marineta el lliurament dels premis del XVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. El primer premi en la categoria temàtica de Mollet del Vallès, valorat en 250€, va ser atorgat a Albert Insa per la fotografia "Detalle modenista" amb una instantània d'una de les aixetes de la font modernista de la plaça Prat de la Riba. El segon premi, valorat en 150€, va anar a parar per l'obra "Passera" del manresà Josep Maria Molist. I el "podi" el a acabar de completar el garriguenc Albert Mayol amb l'obra "El pont" amb un premi de 100€. El segon i el tercer premi feien referència a la nova passera de La Casilla.

 

Pel que fa al tema lliure, "Magnitud" del montornesí Ivan Collado, va ser la guanyadora amb un premi de 200€: "és el primer cop que hi participo i vaig assabentar-me pel programa El Calaix de Vallès Visió".

 

I finalment, el premi al millor participant jove va anar cap a la molletana Mireia Bonet per la fotografia "Finestra al món". Bonet va explicar que "feia temps que volia participar perquè veia les fotos i m'agradaven molt".

 

Pel que fa al primer premi molletà, Albert Insa: "la fotografia va sorgir "d'una sortida fotogràfica nocturna on estàvem fent proves", explicava Insa que afegia que realment hi havia molt nivell en el concurs i que, fins i tot, havia trobat que les fotografies del segon i el tercer premi eren "més bones" que la seva.

 

En aquesta edició del concurs s'han presentat 41 participants i un total de 150 fotografies presentades; 60 per al tema lliure i 90 per al tema Mollet del Vallès. Del total de participants, 22 són residents a Mollet i 19 de fora del municipi. Les dades de participació dels darrers anys, ens indiquen una consolidació d'aquest certamen.

Edicions locals