Carles Ochoa i el Nou Hospital reben els premis Mollet Comunicació

El lliurament també va servir per presentar el nou logo de Ràdio Mollet.

Dissabte a la tarda va tenir lloc el lliurament de premis de Mollet Comunicació dintre del marc de celebració de la Festa Major d'Hivern i, alhora, del trentè aniversari de Ràdio Mollet. Així, desprès d'un espectacle de màgia amb Pau Segalés, es va procedir a l'esperat lliurament de premis.

 

L'acte es va inaugurar amb el lliurament de les mencions especials que aquest any van ser per les colles de Morats i Torrats per la seva participació en la Festa Major durant els darrers 15 anys, a Decathlon per contribuir a donar l'empenta empresarial a la ciutat i, finalment, al Servei Local de Català per la seva tasca per la llengua.

 

Tot seguit, va arribar el moment de lliurar el micròfon de l'any. El guanyador d'enguany va ser l'atleta Carles Ochoa, que ha estat el primer atleta català en aconseguir finalitzar el Deca Ironman, quedant en cinquè lloc. El guardó a la millor notícia de l'any se'l va endur la posada en marxa del Nou Hospital de Mollet. A l'hora de recollir el premi va destacar la presència de la diputada i ex-consellera de Sanitat, Marina Geli qui es va mostrar emocionada pel fet de poder assistir a la recollida del premi.

 

Finalment i per posar punt i final a aquest acte, Ràdio Mollet va presentar el seu nou logo que els acompanyarà a partir del mateix dissabte.

Edicions locals