La XVII Trobada de Gegants omple la ciutat de gralles, timbals, gegants i capgrossos

Les colles de La Garriga, Gràcia, Breda, La Llagosta, Cornellà, Canovelles i Molins de Rei van acompanyar els gegants locals diumenge al matí.   Galeria de fotos (Elisabeth Holgado) Vídeo 1  Vídeo 2 (Jordi Puy

Com és ja tradicional per la Festa Major d'Hivern de la ciutat de Mollet, el passat diumenge va tenir lloc la Trobada de Gegants, que celebrava la seva 17ena edició. En aquest sentit, les gralles, els timbals però, sobretot els gegants i capgrossos es van fer amb els carrers del centre de la ciutat durant el cercavila que va tenir lloc pel carrer Jaume I i l'Avinguda Llibertat fins arribar a la plaça Prat de la Riba.

 

Un cop feta les presentacions i la plantada de gegants a la plaça, va arribar el moment de la ballada de gegants, primer colla per colla fins arribar al ball final on van participar totes les colles geganteres que van participar a la trobada d'enguany: les Colles Geganteres de La Garriga, Gràcia, La Llagosta, Cornellà, Canovelles i els Gegants de Breda i els de Molins de Rei.

 

En aquesta trobada també va haver-hi lloc per les estrenes. I és que, per una banda, la Colla Gegantera de Mollet va estrenar el seu nou uniforme d'hivern i, per l'altra, també va presentar una nova incorporació: el gegantó Guillem, el pescador, el qual ha estat elaborat per un dels nens de la colla gegantera molletana i els seus avis.

 

Vídeo 1 (Jordi Puyuelo)

Vídeo 2 (Jordi Puyuelo)

Galeria de fotos (Elisabeth Holgado)

Edicions locals