El Mercat Vell acull la presentació del número 27 de la revista “Notes”

La conferència, ‘Molletans il·lustres, il·lustres molletans', va anar a càrrec de l'ex-regidor Oriol Fort.

Com ja és tradicional, dins el marc de la Festa Major d'Hivern, dissabte al migdia va tenir lloc la presentació d'un nou número de la revista ‘Notes', editada pel Centre d'Estudis Molletans.
El Mercat Vell es va omplir de gom a gom de gent amb ganes de conèixer més sobre el nou número de la publicació molletana així com expectants per escoltar la conferència que va tenir lloc més tard de la mà de l'ex-regidor de l'Ajuntament, Oriol Fort.

 

"D'aquest nou número de la revista ‘Notes' voldria destacar tres fets: un és el monogràfic sobre els menhirs del Baix Vallès ja que explica d'on venim. També és digne de menció l'article sobre el Pla Estratègic i, finalment la conferència 'Molletans il·lustres', relacionada amb el ple que va tenir lloc divendres a l'Ajuntament per realitzar el repartiment de les distincions cíviques", va explicar l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

 

Relacionada amb el darrer lliurament de les distincions cíviques va estar la conferència ‘Molletans il·lustres, il·lustres molletans' d'Oriol Fort que va posar punt i final a la presentació del número 27 de ‘Notes'. "Amb aquesta conferència el que vull destacar sobretot és que Mollet té uns referents on mirar-se per seguir tirant endavant", assegura Oriol Fort.

Edicions locals