EMFO inicia avui la selecció de SUMA'T

En dos torns, un a les 10 i l'altre a les 12 del matí al Cívic de Can Borrell.

Avui dimarts, l'Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) té previst realitzar la sessió informativa i la prova de selecció als candidats a participar en el Programa SUMA'T.

 

El Govern de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, ha elaborat el Programa SUMA't, amb el qual pretén incrementar la formació i les possibilitats d'ocupació de les persones joves, mitjançant accions de tutorització i acompanyament individual a cada participant, formació en competències clau, formació professionalitzadora, formació per a l'obtenció del títol de graduat en ESO i experiència professional en empreses, mitjançant la formalització de contractes per a la formació, de 6 mesos de durada.

 

Les persones interessades han estat convocades per EMFO, en dos torns, a les 10 del matí i a les 12 del migdia, al Centre Cívic Can Borrell. Els participants en aquest procés de selecció, han estat derivats des de l'Oficina de Treball havien d'estar inscrits com a aturats, no haver finalitzat l'ESO i complir tots els requisits legals per a poder formalitzar un contracte de formació.

 

En aquest projecte, que està cofinançat pel SOC i el Fons Social Europeu, participaran 51 joves amb edats compreses entre 18 i 24 anys.

 

Edicions locals