Responsables del Pla Estratègic visiten el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona

A la reunió es va acordar estudiar la col·laboració entre el Campus i el Consorci de Gallecs.

Responsables del 2n Pla Estratègic de Ciutat Mollet2025 han visitat el Campus de l'Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona per tal d'establir sinergies en la línia estratègica d'impulsar una major activitat saludable i econòmica a la ciutat.

 

El regidor del Pla Estratègic, Antonio Felices, i el director del Pla, Raül González, acompanyat, pel gerent i la directora tècnica del Consorci de l'Espai Natural de Gallecs, Xavier Pablo i Gemma Safont, van mantenir una reunió amb el delegat de la UB al Campus de l'Alimentació, Claudi Mans i la coordinadora del projecte al Campus, Anna M. Juárez. En la reunió, es va acordar estudiar la possibilitat de col·laboració entre el Campus i el Consorci de Gallecs en el treball dels grups de recerca de nutrició sobre aliments que es produeixen a Gallecs, a través de l'Institut Nutricional de Seguretat Alimentària. També es va acordar estudiar una possible vinculació del Campus amb l'Hospital de Mollet i la seva especialitat en nutrició i esport.

 

Finalment, el vicerector va convidar al Consorci de Gallecs a participar en la propera ExpAliments 2011 que es farà el novembre. Una fira amb activitats al voltant de la nutrició, l'alimentació i els aliments.

Edicions locals