Primera presa de contacte amb la ciutadania dels socialistes molletans

Cada membre de l'executiva local ha parlat amb deu ciutadans del seu cercle quotidià durant les festes de Nadal.

Els socialistes molletans no s'han "rascat la panxa" aquest Nadal i han contactat amb 210 persones per poder fer una primera presa de contacte amb la ciutadania i planificar la redacció del programa electoral per als comicis del proper 22 de maig.

 

Així doncs, el PSC Mollet ja compta amb el primer balanç de la ciutat amb 270 propostes recollides d'aquestes trobades i converses. Cada membre de l'executiva local ha copsat les opinions de 10 persones presents en les seves vides diàries. Diferents opinions de ciutadans de tots els barris de la ciutat dividits en tres grups d'edats (menys de 30 anys; 30/60anys; i més de 50 anys) que orientarà la campanya i l'estructura del programa electoral.

 

Segons el secretari general de PSC Mollet, Josep Garzón, "els ciutadans valoren molt positivament el funcionament dels serveis municipals bàsics (neteja, sanitat i educació) i l'increment dels serveis socials". Segons Garzón, la ciutadania contactada també valora positivament, davant els efectes de la crisi econòmica, el programes d'ocupació per part de l'Ajuntament amb els programes del govern central i els plans d'ocupació.

 

Les principals raons sobre la qualitat de vida a la ciutat que han explicat aquests ciutadans als socialistes són: les millores de les comunicacions (cotxe, tren o autobús); la millora i creació dels parcs de la ciutat; la conservació de Gallecs; la xarxa de centres cívics; i les noves marques comercials implantades a la ciutat.

 

Destaca entre aquests ciutadans la inauguració del nou Hospital, com a element més destacat de la feina feta pel govern en aquests quatre anys. Com a fet curió si identitari, els enquestats han destacat la troballa del menhir i la seva ubicació al parc de Can Mulà. Les 270 propostes amb les que els socialistes començaran a planificar el programa veuran la llum en els propers mesos.

Edicions locals