La psicodèlia i les atmosferes s’apoderen de La Bombeta

El cicle Concepto Electrónico avui amb DJ Goanito, Paupun i Polspiga i dissabte al vespre, Nigul, dins el Contaminació Acústica.

Electrònica per partida doble durant aquest cap de setmana al local alternatiu cultural La Bombeta. Per una banda, aquest vespre, a partir de les 21 hores, el cicle de música Concepto Electrónico. Aquest mes el cicle gira en torn la psicodèlia del so psytrance i la varietat de les seves vessants com són el goa, full-on, darktrance, etc.

 

DJ Goanito, molletà del col·lectiu La K-Bina i col·laborador d'aquest cicle, serà l'encarregat de tornar a oferir una bona dosi com la que ens va proporcionar l'any passat acompanyat de Paupun i Polspiga (Igualada), pertanyents al col·lectiu Iwarrada Crew.

 

D'altra banda, dissabte a les 20 hores, la sala acollirà l'actuació de Nigul. Un projecte de música electrònica que neix al 2004 de la necessitat d'explorar nous camins sonors, i investigar els conceptes de la por i la seva relació amb el so. Influenciat per el dark ambient, encara que fugint d'alguns dels seus estereotips, l' experimentació i el minimalisme cobren importància. La música de Nigul ens parla de misteri, d' ombres i del que habita en elles, sempre amb un esperit romàntic.

 

La forma de treballar de Nigul gira en torn la manipulació de gravacions de camp, programació de sintetitzadors i en alguns casos de la apropiació d'altres sons (cinema, música clàssica...). Un so dens, greu i ple de detalls que caracteritza el treball de Nigul.

 

Després d'un parell de discos autopublicats sota llicencies Creative Commons, Nigul ha publicat tots els seus treballs a diferents netlabels, però principalment a Audiotalaia (audiotalaia.net).

Edicions locals