Obertes les inscripcions per a la rua de Carnaval

Enguany la comparsa de Carnaval se celebrarà el proper diumenge 6 de març amb sortida des de l'avinguda Gaudí.

Ja s'ha obert el període d'inscripció per poder participar a la rua de Carnaval de Mollet del Vallès, que se celebrarà el diumenge 6 de març. Les persones o entitats que hi vulguin participar s'han d'inscriure a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) abans del 3 de març.

 

L'Ajuntament de Mollet ha publicat les bases per participar a la rua i el concurs de comparses i carrosses del Carnaval 2011. Les inscripcions es poden fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (planta baixa de la Casa de la Vila, plaça Major, 1) fins el proper 3 de març. Hi pot participar qualsevol col•lectiu de persones, a partir de 10 membres.

 

Els premis establerts per l'Ajuntament de Mollet per al concurs de comparses i carrosses són els següents:
Primer premi a la millor comparsa local (1.000 euros). Primer premi a la millor comparsa de fora de Mollet (1.000 euros). Segon premi (500 euros). Tercer premi (250 euros). Quart premi (200 euros). Premi a la millor carrossa (200 euros).

 

La rua de Carnaval 2011 se celebrarà el diumenge 6 de març. La concentració de les comparses es farà a les 16.30 hores a l'avinguda Gaudí (alçada amb el c. de Can Flequer). El recorregut de la rua serà: av. d'Antoni Gaudí, av. de Jaume I, c. Berenguer III i av. Llibertat i fins a la Plaça Major.

Edicions locals