Nou sistema per eliminar greix al gimnàs paradise

Gimnàs Paradise, renova les seves màquines i ens porta a Mollet en exclusiva un sistema nou per eliminar el greix localitzat. En exclusiva per al Vallès,i podrà ser utilitzat per socis i no socis, Paradise ha implantat a Mollet el sistema per perdre panxa (fins a 2 talles en 4 setmanes) SLIM BELLY, que combina l'exercici cardiovascular amb un cinturó de pressió altern que augmenta el reg sanguini a la zona que volem reduir (ventre), ja han estat molts els molletencs que ho han provat, quedant satisfets dels resultats.

 

En aquest any 2011 també en exclusiva s'ha posat en marxa el sistema SLIM BACK & LEGS dirigit al públic femení i que es centra en cuixes, glutis i malucs, aconseguint una reducció de la cel lulitis i rebaixant volum d'aquestes zones en concret, amb resultats espectaculars. Aquest sistema també està dirigit a tot el públic, i pot ser utilitzat per persones que no siguin socis de Paradise.

 

Les persones interessades a més informació d'aquests sistemes, poden trucar al tel. 93.593 23 06 o passar per les instaciones de Paradise: Alexander Fleming, 33 de Mollet (entre l'Ajuntament i l'estació de Renfe).

Edicions locals