Els indigants demanen que el Mercat Vell sigui un ateneu popular autogestionat

La comissió local del col·lectiu va organitzar dissabte una xerrada sobre la proposta.

La Comissió Local dels Indignats vol que el Mercat Vell es reconverteixi en un ateneu popular autogestionat. Consideren que l’equipament municipal estaria més ben aprofitat, ja que podria obrir totes les tardes i divendres i dissabtes a la nit. Per explicar la proposta van convocar dissabte al vespre una xerrada a la zona d’acampada de la plaça Pau Casals. Els assistents van poder escoltar les experiències d’autogestió d’equipaments d’altres municipis, amb integrants de l’Ateneu de Nou Barris de Barcelona, la Fundació Mariano de Sant Boi de Llobregat, el Casal Kaliu de Lliçà de Vall, i CRAP’s i la Bombeta de Mollet.

El col•lectiu d’indignats recorda que tant el PSC, com IC-EUV i ERC proposaven en els seus respectius programes electorals avançar en matèria d’autogestió de l’espai públic. D’altra banda, recorden que un dels temes més demanats al darrer Pla de Joventut de Mollet va ser un espai per a oci, cultura i art, un compromís municipal que s’havia de dur a terme abans com a molt aquest any.

L’acampada es dissol

El passat cap de setmana es va retirar l’acampada de la plaça Pau Casals del moviment dels indignats. L’assemblea va decidir aixecar el campament situat davant l’Ajuntament, on el passat dimecres encara hi havia una quinzena de tendes de campanya. Tot i això, mantindrà un punt d’informació a la ciutadania de manera permanent per seguir generant debat.

Edicions locals