ADHEC i Mútua Intercomarcal signen un conveni per assessorar als autònoms

"Hi ha molts autònoms que no saben que tenen mútua", afirma la presidenta d'ADHEC, Carmen Rodero.

Mútua Intercomarcal i l'Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC) han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració.

 

La Masia de Can Lledó va acollir aquest acte on la presidenta d'ADHEC, Carmen Rodero, i la directora de la sucursal de Mútua Intercomarcal a Mollet, Gemma Busquets. Aquest conveni servirà per informar als treballadors autònoms sobre els serveis de les mútues d'accidents de treball: "hi ha molts autònoms que no saben que tenen mútua i per això farem diverses xerrades per aquestes persones emprenedores", explicava Rodero.

 

Aquestes xerrades informatives, que encara no tenen calendari, aniran a càrrec de diferents professionals de l'àmbit qualificats per explicar què són les mútues i com estan relacionades amb els autònoms. "generalment un autònom no sap que té mútua ni perquè serveix; es tracta d'ajudar i assessorar aquestes persones alhora dels tràmits", aclaria Busquets.

 


ADHEC, formada per un grup de persones emprenedores procedents de diferents àmbits professionals fa prop d'un any, treballa per posar en marxa aquesta eficaç eina d'ajuda i recolzament en el desenvolupament del seu treball.

 

Edicions locals