‘Superpop’ visita Mollet i els seus 'grafittis'

En motiu del reportatge que està realitzant la revista sobre el famós grafiter ‘Berok'.

El passat diumenge la revista per a joves ‘Superpop' va fer una visita a la citat de Mollet per realitzar un reportatge sobre el programa Murart que s'està duent a terme a la ciutat des de la regidoria de Joventut.

 

En aquest sentit, el famós grafiter Berok va realitzar un grafit en un mur situat a la plaça Castella. El grafit va consistir en un retrat del famós cantant nord-americà de setze anys i ídol de moltes adolescents, Justin Bieber. Un grafit molt realista gràcies als relleus i a la sensació tridimensional que va costar més de quatre hores d'aconseguir. I és que, en un principi, Berok va fer un laboriós treball amb el negre i els blancs per aconseguir les ombres i el relleu per desprès acabar amb els colors que van acabar de donar el toc de realisme al grafit.

 

Així mateix, amb aquest reportatge no només cerca ressaltar l'art del grafit i les seves característiques particulars que el fan únic sinó també la ciutat de Mollet com un dels pocs municipis que tenen regulada aquesta pràctica, una regulació que s'ha expandit a d'altres municipis veïns.

Edicions locals