Del 14 al 25 de febrer, període de preinscripció escolar per al curs escolar 2011-2012

L'Ajuntament organitza tres casals amb les AMPA per a la setmana blanca.

El Departament d'Educació de la Generalitat ha fet públiques les dates de preinscripció escolar per a primària i secundària de cara al curs 2011-2012. La preinscripció al segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO es podrà fer del 14 al 25 de febrer.

 

L'imprès per formalitzar la preinscripció es pot recollir directament en els centres educatius o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de l'Ajuntament. Només s'ha d'omplir un full de preinscripció, en el qual han d'aparèixer tots els centres en els quals s'està interessat per odre de preferència. Mollet del Vallès és zona única i, per tant, es pot escollir qualsevol centre.

 

La sol·licitud de preinscripció s'ha de presentar preferentment al centre educatiu triat en primera opció, a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de l'Ajuntament o als serveis territorials del Departament. S'haurà d'acompanyar de la documentació necessària per acreditar els diferents criteris de barem. En el cas del nou institut, la preinscripció s'haurà de presentar a l'OME.
El 15 de març es faran públiques les llistes sota barem als centres i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 23 de març, es faran públiques les llistes sota barem definitives i el 2 de maig es coneixeran les llistes d'alumnat admès. La matrícula, finalment, serà del 6 al 10 de juny.

 

Enguany s'inclou un nou criteri en cas d'empat: que l'alumnat hagi tingut pare, mare, tutor o germans escolaritzats, en ensenyaments declarats actualment gratuïts i universals, al centre per al qual es presenta la sol·licitud.

 

Per mes informació es poden adreçar a l'IME (tel 93 492 06 53 o [email protected] ), als centres educatius o al Departament d'Ensenyament. L'OME, situada a la Casa de la Vila, està oberta de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

 

 

Casals per la Setmana Blanca

 

La setmana del 28 de febrer al 4 de març, les escoles de la ciutat faran les vacances de la setmana blanca. L'Ajuntament ha organitzat, amb la col·laboració de les AMPA, tres casals a les escoles Can Besora, Joan Salvat Papasseit i Princesa Sofia, adreçats a l'alumnat entre P 3 i 6è de primària.

 

Les inscripcions es faran els dies 8 i 9 de febrer, de 5 a 2/4 de 7 de la tarda a les escoles que fan el casal i els mateixos dies, de 10 a 1 del migdia a l'Institut Municipal d'Educació situat a l'Ajuntament de Mollet.

 

Edicions locals