Isaac Paradas, bronze al Campionat de Catalunya de Cros

El Club Atlètic Mollet presenta sis equips de base.

El passat diumenge es va celebrar a Granollers el Campionat de Catalunya individual i de clubs de Cros. L'atleta Isaac Paradas va aconseguir la medalla de bronze, acabant aquesta temporada de cros amb més d'una vintena de podis. En la categoria aleví, Antonio López va entrar en 6a posició entre els més de 600 atletes alevins de tota Catalunya. En l'apartat femení, destaca la 13a posició de Gisela Padilla en la categoria benjamí.

 

Respecte al Campionat de Catalunya de cros, el Club Atlètic Mollet va presentar sis equips en total, tres femenins (benjamí, aleví i cadet) i tres masculins (benjamí, aleví i infantil). En la categoria aleví masculina, el CA Mollet va acabar subcampió de Catalunya. L'equip aleví estava format per Antonio López, Guille López, Albert Alvarez, Victor García i Quim Mulero. Les fèmines van quedar en la 18à posició. Als benjamins, tan sols un punt els van separar del podi i l'equip femení va quedar en la 11ena posició.

 

A Granollers també es disputava l'última prova de la lliga comarcal de cros, que va servir per triar l'equip vallesà que anirà al campionat nacional que es celebra el 20 de febrer a Banyoles.

 

Les actuacions més destacades van ser les victòries dels atletes Antonio Lopez (aleví) i Isaac Paradas (benjamí), que també es van proclamar campions d'aquesta lliga després de les set jornades (l'any passat ja la van guanyar). En la categoria aleví, Guille Gómez va aconseguir la plata, Albert Álvarez va ser quart, i Ana Marín va quedar segona en les fèmines. En la categoria benjamí Gisela Padilla va ser tercera.

Edicions locals