Queden obertes les inscripcions per a la sortida que organitza el Museu Abelló

La sortida consistirà en una visita a la Fundació Palau Fabre i al Museu Bassat de Mataró

El Museu Abelló va obrir durant aquesta setmana el termini d'inscripcions per a la seva propera sortida, el qual s'allargarà fins al proper dia 16 de febrer. La sortida consistirà, en primer lloc, en una visita guiada per la Fundació Palau Fabre, on els assistents podran gaudir de les tres exposicions permanents amb les que compta els fons artístic d'aquesta fundació: ‘Barcelona 1900-1936', on es poden trobar obres de Josep Palau Oller i d'altres autorns del seu entorn artístic; ‘Estimat Picasso', on trobaran un recull d'algunes obres del destacat pintor; i, finalment ‘Defensa de l'avantguarda', dedicada a autors destacats com Miró, Gargalló i Clavé, entre d'altres.

 

La segona part de la visita consisteix en una visita al Museu Bassat de Mataró, l'essència del qual és l'art contemporani. En aquest museu, els assistents visitaran l'exposició inaugural ‘Art Contemporani de Catalunya 1944-1969', que es un recull de les mostres més significatives de l'art català de la segona meitat del segle XX.

 

La sortida tindrà lloc el proper 26 de febrer. El cost de la sortida és de 22'53 euros pels Amics del Museu i de 26'50 euros per al públic general, preo que inclou el viatge d'anada i tornada en autocar, així com l'entrada i les visites comentades a ambdós museus.

Edicions locals