L'Ajuntament restringirà l'accés de vehicles a la plaça Prat de la Riba

La brigada municipal treballa en arranjaments dels carrers Gaietà Ventalló i Barcelona, per després repassar la plaça.

La regidoria d'Obres Públiques ha informat a Mollet a Mà que té previst tancar l'accés a la plaça Prat de la Riba durant els propers mesos per tal que no es malmeti més el paviment de la cèntrica plaça.

 

Està previst que el tancament es realitzi durant els propers mesos mitjançant pilones d'accés que es col·locaran a al carrer Gaietà Ventalló amb carrer del Sol, una altra a l'accés des de l'església al carrer Pere Ramon amb Sant Vicenç, una tercera al carrer Madrid amb Anselm Clavé i per últim, l'accés del carrer La Pau amb, també, Anselm Clavé. L'Ajuntament repartirà targetes pels propietaris de guals que hagin d'entrar i sortir per aquests accessos i es restringirà l'accés als horaris comercials per a la càrrega i descàrrega de mercaderies dels comerços de la zona.

 


Reforma del paviment carrers Barcelona, Ventalló i plaça


L'ajuntament de Mollet està canviant el paviment malmès dels carrers Barcelona i Gaietà Ventalló. Concretament, a la cantonada de la plaça Prat de la Riba amb carrer Barcelona, just davant de Cal Dibuixant, la brigada municipal va canviar la setmana passada part del paviment deteriorat per unes rajoles sorrenques amb un 50% més de gruix ja que les anteriors s'havien fet malbé a causa del trànsit.

 

Algunes zones del carrer Gaietà Ventalló també han estat canviades aquests dies amb les mateixes rajoles. Dins aquest projecte, previst des de finals d'any, estan inclosos petits arranjaments a la Plaça Prat de la Riba. Un d'ells és el de la reixa del mig de la plaça que presenta certs problemes a l'hora de que passin persones en cadira de rodes, mares amb cotxets o els típics carrets de la compra; i que es canviarà per una de nova que no provoqui aquestes dificultats. A més, a la plaça també s'acabarà de rejuntar les llambordes més clàssiques. Tot aquests arranjaments estaran enllestits a finals de febrer.

 

Edicions locals