Quatre intoxicats lleus en un incendi

La matinada de dilluns al carrer Cervantes.

Tal i com ha informat l'Ajuntament de Mollet a Mollet a mà, aquesta matinada s'ha originat un incendi en un habitatge del carrer de Miguel de Cervantes. L'incendi ha obligat els cossos de seguretat a desallotjar tot l'edifici i quatre persones han estat intoxicades de manera lleu per inhalació de fum.

 

A ¼ de 4 d'aquesta matinada, la Policia Municipal rebia l'avís d'un incendi al número 32 del carrer de Miguel de Cervantes, just davant la farmàcia, a pocs mestres de l'incendi que es va produir ara fa dues setmanes al carrer Colón, la prolongació de Cervantes. Fins allà s'hi han traslladat 5 dotacions dels Bombers, dos dotacions de la Policia Municipal de Mollet i diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra.

 

La gran quantitat de fum generat per l'incendi ha obligat els Bombers a desallotjar l'edifici de quatre plantes i quatre persones han estat evacuades a l'Hospital per inhalació de fum. Un cop extingit el foc, totes les persones han pogut tornar a casa seva excepte els veïns del pis on s'ha originat el foc, que ha quedat inhabitable. Segons les primeres investigacions, l'incendi s'hauria originat al menjador d'un dels habitatges.

 

Edicions locals