L'Ajuntament renova el web municipal

Aquest divendres entrarà en funcionament la nova pàgina.

L'Ajuntament ha renovat la seva imatge virtual. El proper divendres 11 de febrer entrarà en funcionament el nou web municipal: més modern, més fàcil i amb moltes més aplicacions per apropar la informació, la comunicació i tots els serveis municipals a la ciutadania.

 

La nova pàgina web de l'Ajuntament de Mollet s'ha actualitzat en disseny i en continguts. És més moderna, de navegació intuïtiva i molt més completa. Només entrar-hi, l'usuari trobarà un nou disseny que evoca els colors i la nova marca de la ciutat. L'altra novetat que destaca només entrar al web és el nou aparador multimèdia on periòdicament s'aniran penjant nous vídeos, reportatges i notícies sobre la ciutat.

 

 

Troba allò que busques més ràpid i fàcil


A l'hora de navegar pel nou web, els usuaris es trobaran que amb tres clics de ratolí podran accedir a tots els continguts de la pàgina. El menú principal està format pels apartats La ciutat, Serveis a Mollet, Actualitat i l'Ajuntament, d'on hi penja tota la informació que la ciutadania pot necessitar. Per facilitar la navegació i reduir el temps d'espera fins que s'accedeix al contingut desitjat, el nou web conté molts més accessos directes, enllaços entre continguts, l'apartat Destacats, on s'hi penjaran aquelles informacions que són molt necessàries en períodes concrets de l'any (períodes de preinscripció, pagament de tributs, programacions culturals, etc) i, gràcies a un sistema automàtic, la nova web incorpora l'apartat Els més visitats que es va formant dia a dia amb aquells continguts que són més demandats pels usuaris.

 

 

Oficina virtual de tràmits


El nou web facilita l'accés de la ciutadania a la informació de tots els tràmits que es poden fer a l'Ajuntament, així com aquells que ja estan disponibles on line; és a dir, els tràmits que es poden fer des d'Internet a través de la plataforma d'oficina virtual de l'Ajuntament (que també es pot utilitzar des dels nous terminals d'oficina virtual situats a Ca n'Arimon, l'Hospital i el Centre Cívic de Can Pantiquet).

 

 

 

Subscripció al nou butlletí electrònic


Amb el nou web també s'ha elaborat un newsletter o butlletí electrònic que setmanalment s'enviarà al correu electrònic de les persones que s'hi subscriguin. La subscripció és totalment gratuïta i molt fàcil de fer: directament des de l'accés directe de la portada o entrant a l'apartat Actualitat/Butlletí electrònic. Permet decidir si voleu rebre notícies d'actualitat, activitats d'agenda, avisos, informació de subvencions i ajudes o tot a la vegada.

 

El pressupost per la renovació de la pàgina web ha estat de 15.000 euros. Són els diners que ha costat el sistema tecnològic i l'entorn web, a partir del qual, l'Ajuntament podrà desenvolupar noves pàgines webs en el futur.

 

Edicions locals