Els socialistes molletans ratifiquen a Josep Monràs com a candidat per les municipals del 22 de maig

Decisió unànime de l'assamblea de militants aquest dimecres.

El vespre de dimecres l'agrupació molletana del PSC va avançar una fase més del procés local d'elecció del candidat socialista a l'Alcaldia de Mollet del Vallès. En assemblea extraordinària, els socialistes molletans van ratificar la candidatura de l'alcalde Josep Monràs, que va ser proposat per optar a la renovació de l'alcaldia amb el vot unànime, a mitjans de gener, de l'executiva socialista local.

 

Durant aquest procés democràtic, obert i reglamentat al partit cap membre més de la secció local va decidir optar a l'alcaldia des de la candidatura socialista i, per tant, no és necessari fer eleccions primàries.

 

Aquest procés que continuarà amb l'aprovació del conjunt d'alcaldables a la Federació del Vallès Oriental a finals de febrer i culminarà definitivament a primers de març amb la ratificació del conjunt d'alcaldables socialistes al Consell Nacional.

 

Monràs va destacar, en primer lloc, la fantàstica participació dels militants a l'assamblea agraïnt el suport rebut en tot moment: "tinc l'orgull i satisfacció de que la meva gent torni a confiar en mi, essent conscient del que tot això significa; tinc l'energia, la il·lusió i la força per tirar endavant amb aquest nou repte".

 

L'alcalde va remarcar que el que toca ara és votar per Mollet: "la ciutadania ha de valorar la feina que hem fet per la ciutat en aquests quatre anys. Una feina que té doble valor per les dificultats econòmiques actuals. Arribarem al 22 de maig amb un projecte engrescador perquè poguem revalidar els resultats de fa quatre anys".

 

Edicions locals