L’Ajuntament rebutja la instal·lació de mòduls per als alumnes del quart institut

Si aquests no estan condicionats per l'execució efectiva de les obres del futur centre.

L'entrada en funcionament del quart institut públic de la ciutat és imprescindible per al proper curs 2011-2012, ja que seran necessàries un centenar de noves places de secundària. Quan la Generalitat encara no ha iniciat la construcció del centre, l'Ajuntament de Mollet rebutja la col·locació de mòduls.

 

L'any 2006 l'Ajuntament de Mollet va cedir a la Generalitat el terreny per construir-hi el quart institut públic de la ciutat, un centre que es fa imprescindible per al proper curs 2011-2012, quan caldran més places de secundària de les que hi ha actualment. El consistori molletà, a través del seu alcalde, ha insistit sempre en aquest fet i no ha deixat d'exigir al Departament d'Educació la construcció de l'institut.

 

Quatre anys més tard, la Generalitat encara no ha iniciat els treballs de construcció de l'institut i, per tant, aquest no estarà enllestit per a l'inici de curs del proper setembre.

 

Davant d'aquesta realitat, l'Ajuntament de Mollet expressa el seu total rebuig a la col·locació de mòduls per poder començar el curs en el quart institut, si aquests no estan condicionats per l'execució efectiva de les obres de construcció del centre.

 

Per evitar l'aparició de mòduls educatius, que a Mollet ja fa anys que van desaparèixer si no anaven acompanyats per obres de construcció o ampliació, l'Ajuntament ha posat a disposició del Departament d'Educació diverses alternatives perquè els nois i noies estudiants de secundària puguin començar el curs vinent en les millors condicions; entre altres possibilitats, s'han ofert les instal·lacions del Centre Tecnològic GIRO (tenint en compte que l'any 2012 el centre es traslladarà a Torre Marimon).

 

A hores d'ara, l'Ajuntament de Mollet encara no ha rebut resposta del Departament d'Educació. L'alcalde Josep Monràs afirma que l'Ajuntament de Mollet serà exigent i es mantindrà ferm en el seu rebuig a la instal·lació de mòduls a la ciutat.

Edicions locals