Fuita de gas a l'estació de Santa Rosa

Els operaris van perforar accidentalment la canonada del gas.

Aquest dijous al migdia va produïr-se una petita fuita gas a la zona de l'estació de Santa Rosa, a l'encreuament entre els carrers Rafael Casanova i Via de Ronda.

 

L'incident va produïr-se cap a 2/4 d'1 del migdia quan els operaris que treballaven en la instal·lació de subministrament elèctric a la zona van perforar accidentalment la canonada del gas. Immediatament van traslladar-se al punt de la fuita una dotació dels Bombers, així com la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra, que van acordonar la zona. L'alcalde de Mollet també va ser present al lloc dels fets, fins que la fuita va quedar totalment controlada cap a la 1 del migdia.

 

La fuita va ser de poca importància i no va caldre desallotjar els veïns de la zona ni va impedir el pas normal dels trens per l'estació de Renfe de Santa Rosa. L'incident va estar totalment resolt en menys de 3 hores, per tant durant les primeres hores de la tarda de dijous.

 

Els operaris que van provocar accidentalment la fuita estaven treballant en la instal·lació de subministrament elèctric soterrat per tal de substituir l'actual cablejat elèctric aeri i l'antiga torre d'electricitat del polígon industrial i de serveis La Farinera.

 

Edicions locals