El Recanvis Gaudí doblega al Sant Nicolau en un gran partit (83-80)

Els de Ramoneda es situen quarts per primera vegada a la temporada.   Resultats i classificació   Estadística del partit

Després de la història victòria a la pista del Granollers, el Recanvis Gaudí va imposar-se dissabte a un bon Sant Nicolau per un ajustat 83-80. Els molletans es situen quarts per primera vegada en aquesta temporada gràcies a l'ensopegada a casa del Navàs.

 

Els problemes defensius dels molletans es van deixar veure al principi de l'encontre, quan els sabadellencs van aconseguir un avantatge de cinc punts al primer quart gràcies a la qualitat d'homes com Francesc Cabeza, Marc Torre, Ivan Llull (germà de Sergio Llull, jugador del Reial Madrid) i Igor Ibaka (germà de Serge Ibaka, jugador dels Oklahoma Thunders de la NBA).

 

Però a partir del segon període els de Ramoneda van ressorgir liderats per un esplèndid Jonathan Ramírez, que va ser el màxim anotador del partit amb 21 punts i un percentatge de cent per cent en tirs lliures. Els aficionats van poder gaudir de la millor versió de Reina, Palou, Jordi Pons i Albert Berenguer, completament recuperat dels seus problemes físics. Els visitants no van perdre la fe i van estar a punt d'emportar-se el xoc, però la serenitat de Ferrer a la línia de tirs lliures als darrers minuts ho va evitar.

 

L'entrenador del Recanvis Gaudí CB Mollet, Oriol Ramoneda, va explicar les seves sensacions després del partit: "Els primers minuts han estat dolents. El Sant Nicolau ha sortit amb molta empenta i ens ha complicat les coses. Potser ens ha faltat un punt d'intensitat. Però a partir del segon quart, hem estat molt bé en defensa, i en atac hem millorat". El tècnic molletà va afegir que la victòria es va aconseguir sobretot "gràcies al treball defensiu, sense treure mèrits a la proposta del Sant Nicolau, que té grans jugadors". En la propera jornada, els molletans visitaran la difícil pista de la Universitat de Vic.

Edicions locals