El Mollet s'endú el derbi vallesà (84-92)

Ramírez firma 33 punts en 26 minuts.   Resultats i classificació Estadística

Dos quarts per cada equip. Aquest és el primer que crida l'atenció en veure els parcials dels diferents períodes. En el primer, un Granollers acompanyat pel públic de casa va sortir amb intensitat tot i que les defenses no van regnar en aquests deu minuts (28-22).

 

Cosa que Ramoneda va remarcar en el segon quart on el CB Mollet va deixar anotar als locals només 12 punts (12-28), agafant així una renda àmplia per arribar al descans amb un avantatge de deu punts (40-50).

 

Va ser a la represa quan l'entrenador granollerí, Laude Manzano, va intentar que el seu equip juguès al limit mentre que en atac es minimitzessin els erros. El parcial d'aquest tercer període va recompensar-lo (26-13).

 

Els de Ramoneda encaraven doncs el darrer període tres punts per sota dels homes de Manzano. Va ser aquí quan uns inspirat Jonathan Ramírez (33 punts en 26 minuts) va agafar les regnes de l'equip i acompanyat al pal baix d'Albert Griso (12 punts i 5 rebots) i Berenguer (8 punts i 6 rebots) va aconseguir donar-li la volta al marcador. El parcial en aquest últim quart va ser de 18-29. Val a dir que tots els jugadors molletans van anotar excepte el base Pau Reina que es va quedar a zero en els tretze minuts disputats.

 

Al final 84-92 pels de Ramoneda que si no haguessin punxat a casa davant l'Aqua la passada jornada, ara estarien empatats amb el Navàs a la quarta posició. El balanç és de 12 victòries i 8 derrotes.

 

Resultats i classificació

Estadística

Edicions locals