EMFO renova el seu web

Una nova eina per facilitar la recerca de feina i la formació laboral

L'Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) ha renovat la seva pàgina web amb l'objectiu de convertir-la en una eina dinàmica i d'actualització immediata que faciliti la recerca de feina i de formació laboral. En els darrers quatre anys, l'aposta del govern municipal per l'ocupació ha suposat la formalització de 2.000 nous contractes.

 

La nova pàgina web d'EMFO és una nova eina per millorar la creació d'ocupació i la formació ocupacional a la ciutat de Mollet. En aquest sentit, l'alcalde, Josep Monràs ha destacat la importància d'aquesta nova eina i que en els darrers 4 anys, l'esforç del govern municipal ha suposat la formalització de més de 2.000 contractes de feina i l'atenció ha assessorat a més de 1.500 emprenedors, cosa que s'ha materialitzat en la creació de 200 empreses noves a Mollet.

 

La principal novetat del web d'EMFO és que permet realitzar digitalment gestions que abans es feien personalment, amb tots els avantatges que això implica d'agilitat i de proximitat Les accions vinculades amb la recerca de feina, la realització de cursos i la creació d'empreses, es podran fer via web. També facilitarà als empresaris, les tasques per cercar treballadors i alumnes per realitzar pràctiques en les seves empreses.

 

La nova pàgina profunditza en la línia d'EMFO de donar suport i eines als ciutadans per tal que siguin ells mateixos capaços de definir el seu procés d'inserció laboral i prendre consciència de la importància que tenen les TIC en la vida quotidiana. A més a més, realitzant les gestions pel web, l'usuari s'estalviarà temps.

 

El nou web també va adreçat a les empreses que vulguin publicar ofertes de treball, o bé necessitin que EMFO els proporcioni el servei de selecció de personal. Així mateix, també es podran beneficiar de la nova eina web les persones emprenedores que vulguin crear una nova empresa, ja que podran consultar les sessions informatives i formatives que organitza EMFO i inscriure's per mitjà del web.

 

 

Edicions locals