Íngrid Andrés, campiona de Catalunya de pista coberta

<p>L'atleta del CAM es fa amb el primer lloc a la prova dels 60 metres llisos.</p>

El passat diumenge, l'atleta Ingrid Andrés va proclamar-se campiona de Catalunya de pista coberta. La jove paretana va acabar primera a la prova dels 60 metres llisos amb un temps de 7 segons i 83 centèsimes, aconseguint així la seva millor marca.

 

Andrés va creuar la meta per davant de Sheila Garcia, de l'Igualada, i de Mónica Estebe, del Lleida. La seva gran actuació es va completar amb un segon lloc als 300 metres llisos, només per darrere d'Alba Feliu, del Catalunya. L'atleta paretana va fer un temps de 43 segons i 7 centèsimes. És la primera temporada d'Andrés al Club Atlètic Mollet, ja que abans competia a Parets.

 

La seva propera cita serà el 26 de febrer a Oviedo, on disputarà els 60 metres llisos del Campionat d'Espanya. L'atleta del CAM, Íngrid Andrés, va dir que "des de que formo part del Club Atlètic Mollet he millorat molt. Abans no feia marques, ara sí. A Parets no tenia un entrenament específic. En canvi, a Mollet només em dedico a entrenar velocitat, i m'està anant molt bé".

 

D'altra banda, Andrés va admetre que era la favorita: "El temps que tenia abans d'arribar a la prova era bastant bo. Ho havia de fer força malament per no estar entre les millors".

Edicions locals