Unes 1.900 persones es beneficien de la bonificació de la taxa d’escombraries

<p>Gràcies a l'ús continuat de la deixalleria durant el 2010.</p>

Durant l'any 2010, un total de 1.869 persones s'han beneficiat de la bonificació de la taxa d'escombraries per utilitzar la deixalleria municipal un mínim de cinc vegades a l'any. Així, l'Ajuntament de Mollet destinarà 25.119 euros a aquesta subvenció que es va iniciar l'any passat.

 

L'any 2008 l'Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa aquesta iniciativa per incentivar l'ús de la deixalleria i, per tant, continuar treballant en el correcte reciclatge de les escombraries. Així, es bonifica un 10% de la taxa anual de residus per aquelles persones que utilitzen la deixalleria de Mollet del Vallès un mínim de 5 vegades l'any.

 

L'Ajuntament de Mollet ha rebut un total de 1.903 sol•licituds de bonificació mitjançant el sistema de la Fitxa d'ús de la deixalleria (que ha de contenir cinc segells de la Deixalleria que certifiquen aquest ús). D'aquestes, però, 34 sol•licituds no s'han tramitat perquè ja gaudeixen de la tarifa reduïda d'aquesta taxa o s'han presentat per duplicat.

 

El primer any d'aplicació d'aquesta iniciativa les persones que van beneficiar-se van ser 1.128, i l'any passat en van ser 1.425. El creixement sostingut demostra la bona acollida de la iniciativa.

 

Edicions locals