Un altre èxit de participació a la Festa de l'arbre

Set jardiners municipals supervisen la plantació i donen un cop de mà als assistents.

La Festa de l'Arbre, organitzada pel Casal i l'Ajuntament, es va celebrar el passat diumenge al parc dels Pinetons. Els prop de 250 assistents van plantar 200 exemplars de pi pinyoner, una cinquantena de fruiters i 50 arbustos.

 

Com a novetat, enguany els participants es van trobar directament als Pinetons a les onze del matí i no es va sortir en cercavila d'El Casal, com era habitual en les darreres edicions. L'any passat van participar unes 200 persones. La jornada va comptar amb l'ajuda de la Brigada de Jardineria de l'Ajuntament, que va fer els socs per la plantada. A més, set jardiners van estar presents als Pinetons per donar un cop de mà. Després de la plantada, va tenir lloc un esmorzar popular que es va allargar fins a les dues de la tarda.

 

La regidora de Medi Ambient de Mollet, Esther Safont, va explicar la finalitat de la Festa de l'Arbre: "El parc té la necessitat de replantació, i nosaltres col•laborem per intentar millorar l'entorn d'aquest indret. És una festa per tota la família i una bona oportunitat per gaudir d'un matí de diumenge. Plantar un arbre és una grata experiència que tothom hauria de provar".

Edicions locals