Mollet presenta el segon vehicle elèctric municipal

<p>La brigada municipal de Parcs i Jardins compta amb una nova adquisició.</p>

Dilluns es va presentar el nou vehicle elèctric de la brigada municipal de Parcs i Jardins en una roda de premsa al parc de Can Mulà.

 

Es tracta del segon vehicle elèctric de la brigada després que fa menys d'un any es presentès el primer. Tal i com va explicar l'alcalde Josep Monràs, la voluntat de l'Ajuntament és anar incrementant aquest parc de vehicles elèctrics per la sostenibilitat municipal: "hem de tendir cap a les polítiques ambientals, hem bonificat el 100% dels vehicles elèctrics de la ciutat i volem que Mollet sigui un exemple de sostenibilitat".

 

L'alcalde va apuntar també que s'està treballant en la instal·lació d'un punt de càrrega per aquest tipus de vehicles a banda dels dos que té la brigada municipal: "estem analitzant altres municipis que ja en tenen per decidir quina serà la ubicació". Aquest punt de càrrega podrà estar actiu a finals del 2011.

 

La regidora de Medi Ambient, Ester Safont, va titllar aquesta aposta pel vehicle elèctric com una "oportunitat" i va afegir que "l'ajuntament ha de ser model a seguir per als usuaris privats en el foment de les energies renovables".

 

El nou vehicle, construït per Piaggio, té una autonomia de 100 km, pot arribar als 57 km/h de velocitat i necessita entre 7 i 8 hores de càrrega per al seu fuincionament.

 

Edicions locals