Els joves socialistes fan seu l’impuls a les polítiques d’habitatge, ocupació i noves tecnologies

La JSC passa balanç dels seus quatre anys al govern municipal en una roda de premsa.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Mollet va fer balanç de la seva acció al govern municipal el passat dilluns. La secretària general de la JS de Mollet i regidora, Mireia Dioniso, va fer una roda de premsa acompanyada dels també edils Sergi García i Ruth Plazos.

 

Dioniso va analitzar les accions del govern en matèria d'habitatge. En aquest sentit, va fer una menció especial a la posada en marxa el 2007 de l'Oficina Local d'Habitatge, per on han passat més de 15.000 persones, la meitat d'ells joves. A més, la jove socialista també va destacar l'habitatge protegit construït al barri de la Vinyota i als pisos de Can Borrell.

 

Respecte a l'ocupació, Dioniso va assegurar que l'Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) "ha assessorat i ajudat a 318 joves emprenedors, que són molts. També ha recolzat a 3.800 joves des del 2007 fins al desembre de l'any passat. En darrer lloc, la regidora va fer memòria per recordar que a l'estiu passat es va instal•lar WiFi gratuït a centres cívics i equipaments.

 

Els joves socialistes van elogiar la figura de l'alcalde, ja que afirmen que sense ell aquesta millora no hagués estat possible. Pel que fa a la polèmica de l'escassetat d'oci pels joves molletans, Dioniso va explicar que "l'únic que pot fer l'Ajuntament és complementar l'oferta de les empreses privades. Però si aquestes no volen o no poden invertir nosaltres no podem res".

 

La jove socialista va reconèixer que el balanç de la JS de Mollet en aquests quatre anys és positiu. Als seus inicis només eren sis militants, i ara ja són 15. de manera que és la segona més gran del Vallès Oriental, només per darrere de Sant Celoni.

Edicions locals