El Pla Estratègic es presentarà per barris

Avui a les 19h la primera sessió al Centre Cívic de Lourdes.   Web Pla Estratègic

L'Ajuntament de Mollet presentarà el Pla Estratègic a la ciutadania a partir de xerrades als barris de la ciutat. La primera serà avui dijous, 24 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic de Lourdes.

 

El cicle de presentacions pretén explicar com s'està desplegant i implementant el Pla Estratègic i com es vinculen les diferents accions amb els barris de la ciutat. La presentació anirà a càrrec de l'alcalde i president del 2n Pla Estratègic de Molet, Josep Monràs.

 

A cada barri es presentaran les quatre línies estratègiques del Pla i s'explicarà com s'estan implementant les primeres accions, 9 mesos després de l'aprovació del Pla. A més, l'alcalde compartirà amb els veïns i veïnes quins són els elements que cada barri pot aportar i rebre des del Pla Estratègic Mollet2025, tot posant l'accent en la línia estratègica "Impulsar una major activitat econòmica i saludable".

Les altres tres línies estratègiques del pla són: "Avançar en la ciutat cívica i educadora"; "Cooperar i desenvolupar el territori del Baix Vallès" i "Renovar i qualificar els espais urbans". A partir de l'aplicació de les diverses accions i programes englobades en cada una de les línies estratègiques, Mollet pretén aconseguir l'objectiu principal que es recull en el Pla: que Mollet sigui, dins el Baix Vallès, un espai saludable, educador i atractiu.

 

El primer barri on s'iniciarà aquest cicle de presentacions sobre el futur dels barris i de la ciutat serà a Lourdes avui dijous. Durant els mesos de març, abril i maig continuarà el cicle pels diferents barris de Mollet.

 

Edicions locals