El Sant Gervasi campió de la Divisió Regal FCB de les sèries col·legials ACB

<p>L'escola molletana s'imposa als Maristes Sants-Les Corts al Palau.</p>

Les finals masculina i femenina de la Divisió Regal Barça a les Sèries Col•legials ACB ja tenen guanyadors. L'escola Sant Gervasi es va imposar als Maristes Sants-Les Corts en nois i la Llor va guanyar la SEK en noies.

 

El Palau Blaugrana es va convertir dissabte en una olla a pressió. Jugar al bell mig de la pista barcelonista es troba a l'abast de molt pocs privilegiats. I les escoles que han arribat fins al final de la Divisió Regal Barça van ser les afortunades.

 

La primera final va ser la de la categoria femenina. L'escola Llor va guanyar 32-39 la SEK. En un partit de màxima concentració, les noies de la Llor van aconseguir igualar i capgirar el resultat a partir del segon període i, al final, es van imposar amb certa comoditat. La final masculina va enfrontar els Maristes Sants-Les Corts amb l'escola Sant Gervasi.

 

El matx va ser molt intens, i amb força anotació. Catapultats per un públic entregat, els molletans van aconseguir obrir una escletxa al final del matx gràcies a l'encert des de l'exterior.

 

Al final, doncs, 87-78 i triomf de la Divisió Blaugrana.Al final de la final masculina hi ha hagut temps per la diversió en forma de concursos de triples i de tirs lliures: l'escola SEK va guanyar la Llor, i el Sant Gervasi es va imposar en la primera ronda.

 

A la gran final, el SEK es va proclamar campió. Les dues escoles guanyadores s'enfrontaran als campions de la resta de divisions de la conferència est. I el campió de la conferència es trobarà amb els millors equips de les conferències nord, sud i oest. Per tant, ara els molletans es trobaran amb els guanyadors de la divisió DK Joventut, Assignia Manresa o Menorca. La data encara està per determinar.

Edicions locals