El Mollet cau en un bon tercer quart vigatà (96-81)

Els molletans no van tenir el dia des de la llarga distància, cinc encerts de vint intents en triples.   Resultats i classificació   Estadística del partit  

No va poder ser. Després de les important victòries davant el Granollers i el Sant Nicolau en les dues darreres jornades, el Recanvis Gaudi CB Mollet no va poder continuar amb la bona ratxa dissabte a Vic. El pavelló osonenc Castell d'en Planes va ser testimoni d'un partit igualat, i amb tantejos elevats des del primer minut. El primer quart va ser vallesà per només un punt (22-23).

 

Al segon període els vigatans no van perdre el parcial i, amb els punts interiors de Ramon Espuña (6/10 en tirs de dos), i el tir exterior d'homes com Joan Balanzo (5/8 en triples) o Majstorovic (3/3 en triples), va arribar al descans amb un avantatge mínim (45-43). Els molletans van jugar de tu a tu als osonencs gràcies a l'aportació dels interiors: Jordi Pons (6/9 en tirs de dos) i Albert Berenguer (3/6 en tirs de dos en 11 minuts).

 

El tercer quart va ser clau en el desenllaç del partit ja que la Universitat de Vic va prémer en defensa i no va deixar que els de Ramoneda anotessin fàcil. El parcial en aquest quart va ser un 27-16 local. Destacar l'estadística en tirs de dos de Jonathan Ramírez (7/11), no tant però en els llançaments de 6,25 on l'aler va anotar només un tir de deu intents.

 

El darrer període va ser com el primer i el segon, anotació alta i molt igualat (24-22) que deixava el marcador amb un definitiu 96-81.

 

Amb aquesta derrota, el CB Mollet és encara quart, amb 13 victòries i 9 derrotes. Tranquil•litat pels homes de Ramoneda que la propera jornada reben el CB Cornella, amb onze victòries i onze derrotes.

 

Edicions locals