7.900 calçots per a la VI Calçotada de Gallecs

Més de 400 persones, entre petits i grans, van participar en l'edició d'aquest dinar popular.   Galeria de fotos

El passat diumenge, l'Espai Rural de Gallecs va acollir una nova edició de la seva ja tradicional calçotada popular, que ja va per la seva sisena edició. En aquest sentit, més de 400 persones entre petits i grans no es van voler perdre aquest gran dinar popular que té com a objectiu primordial "donar a conèixer els productes de Gallecs", però alhora, fer que la gent pugui gaudir de l'entorn rural que Gallecs proporciona.

 

"Aquest any hem preparat 7900 quilos de calçots, 500 panets d'espelta, 500 botifarres crues, 250 botifarres negres, 250 quilos de cansalada i 300 quilos de mongeta de ganxet de Gallecs", ens explica una de les membres de l'Associació de Pagesos de Gallecs, Marina Duñach, la qual, un any més, es mostrava molt satisfeta amb l'acollida d'aquesta nova edició de la calçotada.

 

Així, els més de 400 assistents a l'acte van poder gaudir d'un dinar carregat de productes típics de Gallecs com són la mongeta de ganxet, el pa d'espelta, les botifarres i la coca de Sant Galdric, així com dels esperats calçots, els grans protagonistes de la jornada, acompanyats de la típica salsa romesco.

 

Més de 200 persones participen a la de l'Estació de França


Cansalada, botifarra i, sobretot, calçots és el que es van poder trobar tots aquells que el passat dissabte van decidir de fer una passejada pel carrer San Ramón. I és que justament a les pistes de petanca, l'Associació de Veïns de l'Estació de Francça-Can Mulà va organitzar el que és ja la segona edició de la seva calçotada popular.

 

Desprès del gran èxit de la primera edició, l'associació va decidir repetir un cop més "amb l'objectiu d'ajuntar la gent del barri i fer una activitat tot plegats", explica a presidenta de l'associació de veïns de l'Estació de França-Can Mulà, Montse Gambau.

 

Així, de la mateixa manera que en la passada edició, més de 200 persones van comprar els seus tiquets, ja que no es van voler perdre aquesta gran oportunitat de tastar bona carn i bons calçots. "Un cop més l'acollida per part dels veïns ha estat molt bona i la gent també s'ha mostrat molt participativa a l'hora d'ajudar", afegeix Montse Gambau.

 

Edicions locals