Mario Prisuelos ofereix un recital de piano

El pianista madrileny actuarà properament a Nova York.

El pianista Mario Prisuelos va oferir divendres a El Lledoner el programa Contrastos, un passeig per la música espanyola més enllà de les èpoques: de la força de Falla al caràcter de David del Puerto, de l'evocador Granados a la passió de Jesús Torres.

 

Prisuelos va iniciar els seus estudis al Conservatori de Madrid, la seva ciutat natal. De molt jove es va traslladar a Viena on va realitzar la seva formació acadèmica sota la direcció del professor Leonid Brumberg. De seguida va començar una gran activitat concertística, tant com solista com en grups d'orquestra. La seva consagració a l'àmbit europeu va ser al Festival de Piano de Feuchtwagen dins del Musikzauber Franken a Alemanya.

 

A partir d'aquí va actuar a Viena, Londres o Milà, entre d'altres indrets d'Europa. Prisuelos sovint presenta un programa amb l'objectiu d'introduir al públic a la música clàssica. El seu darrer disc es titula Música española para piano: del barroco al presente. En les properes dates, el pianista madrileny oferirà un concert a Nova York.

 

Després del concert, Prisuelos va reconèixer que "ha estat un plaer tocar en un lloc tan íntim com l'escenari de El Lledoner. Espero que la gent hagi sortit contenta i relaxada amb la meva música. Tan de bo pugui tornar a repetir l'experiència de tocar aquí".

Edicions locals