El Pla Estratègic s'obre als ciutadans

L'equip de govern intensifica el procés comunicatiu amb un nou document.

L'Ajuntament de Mollet ha intensificat en els darrers dies la comunicació del Pla Estratègic Mollet 2025 amb un nou document que va ser presentat dilluns al consistori. Es tracta d'una eina que resumeix les 120 pàgines del document oficial i que pretén "transformar en tangible aquells idea abstracta que fins ara es tenia del Pla", assegura el director del mateix, Raül González.

 

Amb aquest document el govern vol fer veure a la ciutadania quines accions de ciutat s'emprendran a partir de quatre eixos bàsics: Ciutat cívica i educadora, Ciutat Saludable i amb activitat econòmica, Mollet es renova i crea espais urbans de qualitat i Desenvolupament del Baix Vallès. Aquest últim eix gira entorn l'Hospital com a espai de referència. De fet, dilluns mateix l'equip del Pla Estratègic va reunir-se amb el de Santa Perpètua per primer cop per intercanviar impressions: "complicitat, coordinació i treball en xarxa amb la resta d'alcaldes del Baix Vallès perquè tots participem en tots els plans estratègics", explicava Monràs.

 

Monràs també va remarcar que "hem de poder fer arribar a la ciutadania què és el Pla Estratègic, ha de ser de cadascú dels ciutadans". Una altra acció comunicativa que s'està duent a terme des de la darrera setmana, són les conferències que estan oferint el mateix alcalde, el regidor de Participació, Antoni Felices i el director del Pla, Raül González, pels diferents barris de la ciutat, el primer va ser al Centre Cívic de Lourdes dijous passat (foto). Sota aquestes línies a la dreta podeu llegir el nou document en format PDF.

 

Consultar el document

Edicions locals