El Club Tennis Mollet torna a la competició

<p>Primera eliminatòria del Campionat de Catalunya 3ª Categoria d'Or davant el Cercle Sabadellès.</p>

Aquest diumenge a les 9 del matí, l'equip absolut masculí del Calderí disputa la primera eliminatòria, del Campionat de Catalunya 3 ª Categoria d'Or. Els partits s'iniciaran a les 9 hores a les instal·lacions del Club Tennis Mollet. L'eliminatòria es disputa contra el Cercle Sabadellès jugant-se cinc partits individuals i dos de dobles.

 

Amb motiu d'aquest esdeveniment el Club de tennis obre les portes a tot el públic que vulgui assistir de franc, i molt especialment als joves esportistes, per gaudir d'uns partits de gran nivell tennístic.

 

El club ja prepara el III Torneig de Pàdel


Ja estan obertes les inscripcions per participar en la tercera edició del Torneig de Pàdel que acull El Calderí. L'últim dia per inscriure's serà abans del sorteig que tindrà lloc el proper nou de març a les 19.30h. El torneig començarà tres dies després amb els primers enfrontaments i acabarà el diumenge al migdia. El format de competició és un quadre principal i un de consolació. D'aquesta manera es garanteix un mínim de dos partits per parella. Les de millor rànquing surten com a cap de sèrie segons la posició del rànquing general d'aquest Circuit.

 

Edicions locals