Un punt que no deixa content a ningú (4-4)

<p>Els de Noguera capgiren tres gols en contra i salven un punt.</p> <p><a href="http://www.okcat.cat/resultats" target="_blank">Resultats i classificació</a></p>

Els molletans van rebre el passat divendres al vespre al fanalet vermell de la Nacional Catalana. Tot i que el partit estava programat pel cap de setmana, els Reus va demanar avançar-lo un dia i els de Noguera van acceptar. Amb aquest resultat, els molletans es situen desens gràcies a la derrota del Palafrugell.

 

L'empenta dels reusencs va ser clau per entendre els primers minuts del partit: joventut i il•lusió a parts iguals i un Mollet que encara no s'havia posicionat sobre el terreny de joc. Així, Roure, de tir creuat, va obrir la llauna quan només s'havien disputat vuit minuts de partit. La rèplica molletana va ser relativament ràpida. Donant-se la mitja volta, Eudald Bonet va posar l'empat al marcador. Però de la mà de Moncada, els visitants van tornar a avançar-se just abans d'arribar al descans.

 

Els locals van sortir adormits a la segona meitat i això els va costar un gol d'Oscar. A partir d'aquest moment, els de Noguera es van llançar a l'atac. Tot i això, van ser els visitants qui van tornar a marcar gràcies a un gol al contraatac d'Héctor Cases a deu minut pel final. Amb el marcador en contra, l'entrenador molletà va decidir jugar-s'ho tot a una carta, i la jugada li va sortir bé. Bonet, Ardid i Torre van aconseguir salvar un punt que sap a glòria.

 

Al final de l'encontre, l'entrenador del Mollet HC, David Noguera, va lamentar l'oportunitat perduda de derrotar al cuer. El tècnic molletà va argumentar que "sabíem que el que ens proposaria el Reus i ens ha costat adaptar-nos al partit, com ja va succeir a Cerdanyola. Abans de començar no hauria signat aquest resultat, però tal i com ha anat el partit crec que el punt és positiu". En la propera jornada, els molletans visitaran la pista del Tordera.

Edicions locals