Feliu Tura celebra tres anys a la presidència del CF Mollet UE

<p>El president està convençut de que el primer equip militarà a Primera Catalana la temporada vinent.</p>

El passat mes de febrer la junta directiva del TEC Mollet, encapçalada per Feliu Tura, va celebrar els tres anys al mandat d'aquesta entitat. Tura va jugar al primer equip del CF Mollet UE, UE Granollers i Bigues i Riells, però una lesió el va apartar dels terrenys de joc amb només 24 anys. Després va dedicar-se a gaudir del futbol com un aficionat més fins al 2008, quan va accedir a la presidència del CF Mollet UE.

 

Després de tres anys com a president, Tura assegura que "en aquest temps hem aconseguit situar al Mollet com a millor equip de la comarca". Tanmateix, reconeix que "encara queden moltes coses a millorar. Necessitem que els pares, tècnics i jugadors s'impliquin més. Han d'entendre que el seu equip és una peça més d'aquest club". El president diu que està content de com li van les coses i aspira a donar un salt de qualitat en les properes temporades. "Ens agradaria aconseguir la permanència el més aviat possible amb el Juvenil A, pujar de categoria als alevins i infantils i obtenir bons resultats a la resta dels 33 equips que tenim". Pel que fa al primer equip, és optimista: "Estic convençut de que aconseguirem l'ascens a Primera Catalana".

 

Per fer realitat tots aquests reptes, Tura demana el suport de l'afició: "Des de que vam abandonar Les Pruneres, la majoria de la població ens ha donat l'esquena. Entenem que potser el camp està lluny del centre, però ens agradaria veure més gent al Germans Gonzalvo".

Edicions locals